Summer SALE

Ontdek je favoriete zomersieraden nu met 50% korting!

Oorbellen

De zomer kent vele vormen; is zacht en warm, heet en zinderend. De zomer is uitgesproken kleurrijk en grenzeloos; het turquoise water, een blauwe lucht, witte wollige wolken en allerlei soorten groen en de gouden zonnestralen.

Oorhangers

Vlieg in vogelvlucht vanuit de jungle een metropool binnen. Straten met kleurrijke, vrolijke schilderingen, huizen die in elkaar overlopen, een zee van gekleurde daken, gevuld met muziek en mensen. We laten ons verwarmen door een zomerzon en verstillen onder linnen doeken van een cabaña.

Ons verhaal

Camps & Camps is een Nederlands designer sieradenmerk. Elk seizoen wordt een collectie ontworpen die perfect aansluit bij het modebeeld van het seizoen. De collectie toont een breed beeld, van couture design tot tijdloze ontwerpen en altijd met de karakteristieke Camps & Camps kenmerken: originele ontwerpen, bijzondere materialen en handgemaakte Nederlandse productie. De Camps & Camps sieraden worden verkocht in diverse Europese landen.

Vanaf € 50,- gratis verzending in NL
Gratis cadeauverpakking
Duurzaam & Handgemaakt

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, je ontvangt 10% korting, gratis verzending en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en exclusieve deals.