Verzending

Je bestelling laten bezorgen in Nederland? Dan zijn de verzendkosten bij een bestelling vanaf €50,00 gratis. Bij een bestelling onder €50,00 betaal je €4,95 aan verzendkosten.

De verzendkosten voor landen buiten Nederland verschillen per land en zijn voor rekening van de klant. Hieronder tref je een overzicht met de verzendkosten per land.

Jouw bestelling wordt altijd goed verpakt zodat jouw bestelling beschermd is tijdens het transport. De bestellingen worden verstuurd met PostNL.

Bestellingen in Nederland hebben een verwachte levertijd van 1-3 werkdagen. Bestellingen buiten Nederland hebben een verwachte levertijd van maximaal 10 werkdagen. In drukke periodes en tijdens feestdagen kan het zijn dat jouw bestelling langer onderweg is.

Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je automatisch een e-mail met een track & trace code, zodat je een oogje kunt houden op jouw bestelling.

Voor vertragingen van de levering door onze vervoerder zijn wij niet aansprakelijk.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, je ontvangt 10% korting, gratis verzending en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en exclusieve deals.